Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Maalaus on suurin intohimoni ja olen kiinnostunut monentyyppisestä tekniikasta. Minulta voit siis löytää aiheita abstraktista esittävään kuvaan. Monesti maalauksen lopputulos koostuu kuitenkin näiden kahden yhdistelmästä.

Tällä hetkellä maalaan perinteisesti öljyväreillä kankaalle. Maalauksissani yhdistyy usein naishahmot ja luontoaiheiset elementit. Näiden teemojen kautta heijastuu maalauksiin suuria tunteita herättäviä tapahtumia elämän varrelta. Pohdinnat odotuksista, peloista, voimaantumisesta, sisäisestä kasvusta, toiveista ja onnesta saavat muotonsa kankaan pinnalla.

Maalausteni estetiikka vangitsee katsojan enisilmäyksellä värien runsaudellaan. Värit ovat suurin inspiraationi lähde ja tulevat hyvin intuitiivisesti mieleeni ja samalla johdattelevat aiheen tunnetilan. En ole perfektionisti, mutta minua kiehtoo ajatus oman määritelmäni mukaisesta "täydellisestä" maalauksesta, jossa yhdistyy monta maalauksen tekniikkaa, värien harmonia, kuvallinen kerronta ja jonkinlaisen salaisuuden, joka herättäisi katsojassa pysähdyttävän tunteen.

Inspiroidun sekä pienistä että suurista asioista, mutta isoimmaksi inspiraationlähteeksi nimeän, luonnon, värit ja ihmissuhteet. Sydäntä lähelläni ovat myös piirustus sekä korutaide. Maalaaminen on minulle jatkuvaa löytämistä, itsensä haastamista, tutkiskelua ja leikkiä joiden seurauksena syntyy aina jotain yllättävää itsellekin.